Enter your keyword

За нас

ЗА НАС

Добре дошли в БИ-ЕС Строй

Екипът на фирма БИ-ЕС Строй от създаването си до момента е специализиран в строителството на еднофамилни къщи, довършителни и ремонтни услуги.
С дългогодишния си опит сме изградили стабилна основа. Това, което отличава нашите услуги от тези на другите строители е отличното качество. Предлагаме цялостно изпълнение от основите до най- малкия детайл в жилището. Ние вярваме, че обстойното вникване в детайлите, както и всеки етап от процеса на строителството, разбирането на потребностите и изискванията на нашите клиенти ни формира във фирма с модерен облик и динамично развитие. Опитът ни е научил, че ключът към успеха е да бъдем ориентирани към нуждите на нашите клиенти.

Политиката на строителната фирма налага:

С услугите които предлагаме, ние се стремим да постигнем добри взаимоотношения с нашите клиенти и да изградим доверие и уважение.

Строителната фирма БИ-ЕС Строй предлага всякакъв вид вътрешни и външни ремонти дейности: замазка, мазилка, шпакловка, боядисване, ВиК услуги и всякакви строителни, ремонтни и монтажни услуги. Коректните отношения са наша фирмена политика.

Предлагаме всички видове услуги в областта на строителстовото и довършителните дейности

Строителни услуги

Повече информация за отделните строителни услуги можете да намерите в секция „Услуги“

Call Now Button